IJssalon Da Vinci Amsterdam Ambachtelijke Italiaanse ijssalon, met dagelijks vers ijs.
Stadionplein 251 Amsterdam Amsterdam Netherlands
0206400378

IJssalon Da Vinci Amsterdam | Foto's | Mobile Uploads

Klik op een foto om de viewer te openen

 

Trots melden wij dat we een nieuw verbeterd wafelrecept hebben, en daarom alleen dit weekend 2 warme wafels voor maar 5 euro!!! Stel je eigen wafel samen met een heerlijk bolletje ijs of een lekkere nutella topping. Nu ook verkrijgbaar in appel-kaneel variant.

 
 

TAGGEN MAAR!!!! WE MAKEN ZONDAG DE WINNAAR BEKEND!

 
 

Alleen vanavond van 18:30 tot 21:00 een liter ijs voor 10 euro, en de hele avond gratis slagroom! Kom snel even langs voor de nieuwe week weer begint!

 
 

Gelukkig is de Sint weer veilig aangekomen, en mag het feest met lekkers beginnen. Kom gauw een kijkje nemen naar ons sinterklaas assortiment met heerlijk marsepein en vooral hele lekkere chocolade letters!

 
 

WAUW wat ziet de gevulde vitrine er weer goed uit! En mocht je ze nog niet hebben gezien, er zijn heerlijke ijsbonbons in verschillende smaken verkrijgbaar. Die moet je geproefd hebben! Met het koude weer niet de deur uit maar toch een ijsje? Kijk eens in onze Deliveroo app.

 
 

Het is al weer de laatste dag van de week en we hebben nog een leuke aanbieding voor vandaag. Alle liters ijs van 13,- voor maar 10,-! Grijp je kans en zet een heerlijk zondags toetje op tafel!

 
 

De week is al weer ruim doormidden en dat betekent tijd voor wat lekkers! Onze vitrine is weer compleet gevuld met allemaal heerlijkheden. Onze selectie van ijsbonbons en een prachtige collectie van Tummers zullen je zeker verrassen. Heerlijke warme chocomel met slagroom of misschien een warme Luikse wafel met nutella, kom gauw een kijkje nemen! In ons winterconcept werken wij samen met ‘patisserie passionelle’ Tummers uit Heemstede. Onder andere verkopen we hun bijzondere bonbons (recepturen ontwikkeld door de enige Nederlandse wereldkampioen patissier Ronald van Haarlem), en heerlijk marsepein van een hoogwaardige kwaliteit. Leuk voor Sinterklaas!

 
 

Met het einde van de herfstvakantie in zicht en de wintertijd die is ingegaan, stappen wij vanaf maandag 30 oktober over op ons winterconcept. ________________________________________________________ We zullen elke donderdag tot en met zondag geopend zijn van 12.00 tot 21.00. Daarnaast krijgen we een ijsselectie van maar liefst 18 smaken. Ons assortiment breiden we uit met diverse ijstaarten, toetjes, Luikse wafels, warme chocomel en nog veel meer lekkers. Ik zou zeggen kom gauw een keertje proeven! _______________________________________________________ Houd onze facebook in de gaten voor nog meer lekkere verassingen deze winter!

 
 

Nieuw: Da Vinci ijs nu thuis te bestellen via Deliveroo! Mocht je lekker thuis op bank hangen of heb je a la minute nog een heerlijk toetje nodig, wij hebben de oplossing! Ons ijs is namelijk nu online te bestellen bij Deliveroo. Via de app of de website kun je zelf aangeven wat je graag wilt hebben en wordt het z.s.m. bij je thuis gebracht. Zowel Amstelveen als Amsterdam zijn online in de app. Kies gauw jouw favoriete ijsje vanuit huis, en vergeet vooral niet te genieten!

 
 

GEVONDEN! Blauwe kinderjas van het merk: Petit Bateau. De naam David v. Baak staat in de jas. Mocht je iemand kennen die deze jas kwijt is, of ben jij hem zelf kwijt. Hij ligt bij ons in bewaring!

 
 

NIEUW! Met de wintermaanden in zicht, hebben wij een lekkere warme verrassing voor u! Een heerlijke warme wafel die u kunt garneren met verschillende toppings, onder andere met: verse slagroom, nutella, poedersuiker of natuurlijk een heerlijk bolletje ijs. Daarnaast hebben we nu een actie voor een wafel met twee toppings en koffie voor maar 6,-. Kom snel langs en stel je eigen wafel samen!

 
 

NIEUW! Vandaag hebben we weer 3 heerlijke smaken in onze vitrine erbij gekregen. Met Cookie Dough Caramel als smaak van de maand, en twee prachtige herfstsmaken! Echte Oma`s Appeltaart en kruidige Spekkoek. Dit is zeker het proeven waard, tot snel!

 
 

Naast ons heerlijke ijs hebben we ook echte italiaanse speciaal koffie. Met o.a. Cappucino, Flat White, Latte Machiatto en onze eigen Cafe Da Vinci. Kom gauw een keertje proeven! Ook is er aanstaande zaterdag op het Stadionplein het Burendag evenement waar koffie drinken op het plein centraal staat. Misschien tot dan!

 
 

Op deze Sunny Sunday hebben wij weer twee nieuwe smaken in het assortiment. Met onze Bounty en Bokkenpootjes kun je echt genieten vandaag! ☀

 
 

Nog ideeën nodig voor het toetje vanavond? Bij de tropische temperaturen horen ook tropische smaken. Droom weg naar Venetië terwijl je geniet van ons Aardbei, Mango en Frambozen ijs. Mmm heerlijk.

 
 

NIEUW ! Vandaag weer twee nieuwe smaken in ons assortiment. Heerlijk Fristi ijs en een romige Lemon crumble cake. Kom ze vandaag nog uitproberen. Wij hebben vast het zonnetje besteld ☀

 
 

Het zonnetje schijnt, en het ijs ziet er weer heerlijk uit. Kom vanavond nog een bolletje halen, want we zijn vanaf vandaag tot 22.00 geopend!